CU DRAGOSTE, PENTRU MAMA


Astăzi, în Italia și alte circa 70 de state ale lumii este sărbătorită Ziua Mamei. Știu asta deoarece, în urmă cu 13 ani, mama mea și-a luat inima în dinți și a pornit singură spre necunoscut, singurul ei scop fiind acela de a-mi oferi mie un trai mai bun. Ei i se datorează tot ceea ce sunt astăzi și nu pot decât să-i fiu recunoscătoare pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru mine.

Deși uneori uităm să o spunem cu voce tare, de fiecare dată când ne gândim la cea care ne-a adus pe lume ne vin în minte aceleași cuvinte: „TE IUBESC, MAMA!”. Recunosc că mi-aș fi dorit să ii spun asta mai des, pentru că de fiecare dată o văd cum îi apare acel zâmbet timid pe buze, iar ochii parcă încep să i se înlăcrimeze.

Sunt sigură că aceste rânduri o vor emoționa, pentru că mama este cea mai sensibilă persoană pe care mi-a fost dat să o întâlnesc până în prezent. Mi-aș dori însă să se bucure, așa cum o fac eu pentru că am ocazia să ii mulțumesc, de ziua ei, pentru tot. Astăzi, mamă, este despre tine! Astăzi și pentru totdeauna, îmi doresc să fii fericită!

Poezia de mai sus am compus-o în seara de 8 martie și am avut ocazia să i-o citesc mamei personal. Deși mi-aș fi dorit să pot face asta și acum, știu că mama o va reciti cu aceeași emoție cu care am scris eu aceste rânduri.

Comentarii

  1. Buna, sunt Andra. Am dat întâmplător peste acest blog si pot spune ca e unul reusit! Ti-am citit articolele si afirm ca sunt minunate si pline de pasiunea ce o pui in ele. Bravo ! Te felicit!
    Apropo, cea mai făină poezie. Continuă tot aşa !

    RăspundețiȘtergere
  2. În viața noastră simplă, dragostea joacă un rol foarte specific. Acum suntem capabili să vă facem viața dragostei sănătoasă și nu are spațiu pentru orice tip de probleme. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul AGBAZARA TEMPLE OF SOLUTION. Mi-a ajutat să arunc o vrajă care mi-a adus amorul de mult pierdut înapoi cu 48 de ore care m-au lăsat pentru o altă femeie. puteți să-l contactați și pe el ( agbazara@gmail.com ) sau să îl sunați / WhatsApp pe +2348104102662 și să fiți fericit pentru totdeauna cum am acum cu experiența lui.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare